RGS

Slim omgaan met onderhoud is noodzakelijk om de waarde van uw vastgoed te behouden. De manier waarop vastgoedeigenaren hun gebouwen beheren verandert. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om dit onderhoud voor een langere periode uit te besteden tegen vooraf gemaakte prestatieafspraken. Ook kijken vastgoedeigenaren verder vooruit. De focus op de baten en lasten op korte termijn, wordt verlegd naar de lange termijn, zodat de Total Cost of Ownership (TCO) van het vastgoed kan worden verlaagd.

Door de onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen voor een lange periode uit te besteden, kunnen wij ons samen richten op de kerntaken. Wij willen dit onderhoud zo effectief en efficiƫnt mogelijk inplannen, met zo min mogelijk last voor de betrokkenen. Bovendien moet de kwaliteit te allen tijde voldoen aan de vooraf gemaakte prestatieafspraken.

Om de juiste keuze te kunnen maken, heeft u een duidelijk overzicht nodig van de te verwachten werkzaamheden, onderhoudskosten en kwaliteit. Met ons onderhoudsconcept willen wij u helpen om het onderhoud aan het schilderwerk van uw vastgoed zo effectief en efficiƫnt mogelijk in te plannen en dit volledig te documenteren. Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is een manier van samenwerken waarin dit bereikt kan worden. Het resultaat; gegarandeerd kwalitatief schilderwerk tegen lage beheerskosten.